ormai ir nozīme! Arī virtuvē. Sastāvdaļu forma maina ne vien ēdiena struktūru, bet arī garšu. Par to pārliecinājās arī Rito virtuves rīku testa dalībniece Inese. Viņa testēšanai ieguva gan dārzeņu mizotāju komplektu, Tescoma rievoto dārzeņu griezēju, kā arī LURCH rīvi ar griežamu rokturi. Testa mērķis bija pārbaudīt šo virtuves rīku noderīgumu konservēšanas procesā, tomēr Inese ar mums padalījās arī ar veselīgas baraviku zupas foto recepti!
Nepieciešams:
baravikas
kartupeļi
burkāni
sīpols
nedaudz čili pipars, sāls, smaržīgie pipari
pētersīļu zaļumi
krējums
baravikas
kartupeļi
burkāni
sīpols
nedaudz čili pipars, sāls, smaržīgie pipari
pētersīļu zaļumi
krējums
Pagatavošana:
Katliņā verdošā ūdenī liek sagrieztus kartupeļus un burkānus, vienu veselu sīpolu (kad zupa gatava to izņem ārā). Baravikas notīra, sagriež, pievieno zupai. Pievieno sīki sagrieztu čili pipariņu, sāli un piparus. Vāra 30-40 min. Pievieno sakapātus zaļumus un pavāra vēl pāris minūtes. Pasniedz ar krējumu un svaigiem zaļumiem.
Katliņā verdošā ūdenī liek sagrieztus kartupeļus un burkānus, vienu veselu sīpolu (kad zupa gatava to izņem ārā). Baravikas notīra, sagriež, pievieno zupai. Pievieno sīki sagrieztu čili pipariņu, sāli un piparus. Vāra 30-40 min. Pievieno sakapātus zaļumus un pavāra vēl pāris minūtes. Pasniedz ar krējumu un svaigiem zaļumiem.