It kā tik vienkārši pagatavojams, tomēr ļoti gards un skaists saldais ir rulete jeb, tautā sauktais, rolbiskvīts. Šeit viena versija, kā tādu pagatavot!
Nepieciešams:
Mīklai:
5 olas
1 glāze cukurs
1 glāze milti
Krēmam:
Saldais krējums
Biezpiens
Zemenes
Dekorēšanai:
Pūdercukurs
Zemenes
Zemenes
Pagatavošana:
Mīklai visas sastāvdaļas sajauc kopā, kārtīgi sakuļ, lej cepampannā, kas iepriekš izklāta ar cepampapīru. Liek cepties 190 grādu temperatūrā uz aptuveni 15 minūtēm. Jāvadās pēc tā, lai biskvīta virskārta būtu gaiši brūna. Uzreiz karstu ar visu cepampapīru sarullē un atstāj atdzist. Tikmēr pagatavo krēmu: saputo putukrējumu, pievieno biezpienu un sagrieztas zemenes. Kad biskvīts ir padzisis, to attin un noņem cepampapīru. Pārziež virsu ar krēmu un rullē atkal ciet. Pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar šķēlītēs grieztām zemenēm.
Mīklai visas sastāvdaļas sajauc kopā, kārtīgi sakuļ, lej cepampannā, kas iepriekš izklāta ar cepampapīru. Liek cepties 190 grādu temperatūrā uz aptuveni 15 minūtēm. Jāvadās pēc tā, lai biskvīta virskārta būtu gaiši brūna. Uzreiz karstu ar visu cepampapīru sarullē un atstāj atdzist. Tikmēr pagatavo krēmu: saputo putukrējumu, pievieno biezpienu un sagrieztas zemenes. Kad biskvīts ir padzisis, to attin un noņem cepampapīru. Pārziež virsu ar krēmu un rullē atkal ciet. Pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar šķēlītēs grieztām zemenēm.
Pēc pieredzes: otrā dienā garšo vislabāk, jo viss ir savilcies.