āpati biešu zupa tikai ar nedaudz citu garšu.
Ņem recepti līdzi uz veikalu! |
Sastāvdaļas:
Burkāni
Kartupeļi
Tītara šķinķis
Bietes
Sāls
Pipari
Krējums un dilles – dekorēšanai
Pagatavošana:
Vispirms katliņā izvāra tītara šķiņķi. Izņem gaļu un iegūtajā buljonā liek ripiņās vai pusripiņās sagrieztus burkānus. Pēc tam pievieno kartupeļus. Beigās liek rīvētas bietes un atkaulotu izvārīto gaļu. Pievieno sāli, piparus pēc garšas.
______________
Šī recepte ir iesūtīta konkursam “Trīs nedēļas ar jūsu iecienītākajām receptēm” un pretendē uz kādu no šiem apgāda “WhiteBook” recepšu grāmatu sērijas izdevumiem: