rāsaini, svaigi un veselīgi – pagatavo dārzeņu salātus pēc Natašas receptes.
Svaigo salātu pagatavošana:
Plānos gredzentiņos sagriežam puravu. Sagriežam svaigo gurķi, tomātus, sarkano papriku mazos gabaliņos. Viss aptuveni vienādā daudzumā.
Sagriežam salātu lapas, man bija romiešu salāti, bet var arī citas salātu lapas, vai pat kāpostu.
Apberam mazliet ar sāli, aplejam minimāli ar olīveļļu, izmaisam. Salātiem jābūt tikai samitrinātiem ar eļļu, nevis jāpeld tajā.
Pasniedzam izdekorētus ar gurķa, paprikas, tomāta sirsniņām.
3 komentāru
wow, kā tādas sirsniņas var izgriezt? drošvien kada speciāla formiņa vai rīve, ja?
Tā ir parasta cepumu formiņa,vienkārši maziņa 😉
Jau pāris nedēļas neko citu, kā svaigus salātus dažādās variācijās negribas.