Vārda dienu svin: Anna, Ance, Annija

Svaigi un veselīgi – kāpostu salāti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ādi pagatavoti un burciņās salikti salāti ledusskapī var stāvēt nedēļu. Lieliska piedeva kartupeļiem, rīsiem un citiem pamatēdieniem!

Nepieciešamās sastāvdaļas:
neliela kāpostgalva
2 sarkanās paprikas
1-2 sīpoli
3-4 burkāni
2-3 ēdamkarotes galda etiķa 
sāls, cukurs

Pagatavošana:
Visus dārzeņus nomazgā, burkānus un sīpolus nomizo. Sagriež smalkās skaidiņās kāpostu un papriku, sasmalcina sīpolu, burkānus sarīvē. Visu lielā bļodā samaisa kopā un pievieno 2 -3 ēdamkarotes galda etiķa, sāli un cukuru pēc garšas. Etiķi var pievienot mazāk vai vairāk pēc vēlēšanās. Uz salātiem uzliek slogu – šķīvi vai ko citu, un ieliek ledusskapī uz 2- 4 stundām ievilkties. Pēc tam ņem laukā un saliek burciņās ar skrūvējamiem vākiem. Salāti ir gatavi! Var ēst uzreiz, kā arī lietot visu nedēļu.

Dalīties.

Atstāt Ziņu