Gaspačo zupiņai ir dažādas variācijas. Mums visvairāk patīk šis variants:
Sastāvdaļas:
apgrauzdētas tostermaizes 2-3 šķēles
4 lieli tomāti, ļoti gatavi, (2 tomāti sagriezti kubiņos, 2 sablenderēti)
gurķis, sagriezts kubiņos
sīpols
olīveļļa (var arī nelikt)
sāls pēc garšas
1-4 ēd.k. etiķa pēc garšas
1 ēdk. majonēzes
svaigs baziliks
Pagatavošana:
Tomātus, sīpolu sablenderē, (var arī pusi gurķa), pievieno majonēzi, etiķi, garšvielas, tad liek klāt sagrieztos kubiņos tomātus, gurķi, samaisa.
Lej bļodiņās, pārber ar tostermaizes grauzdiņiem, zaļumiem.
RECEPTE IESŪTĪTA KONKURSA ‘MANS MĪĻĀKAIS VASARAS ĒDIENS’ IETVAROS
Un kāda ir tava mīļākā vasara ēdiena recepte?
Vairāk par konkursu uzzini ŠEIT >>
1 komentārs
Manuprāt var pievienot nedaudz piparus asumam un tīri labi garšo arī bez majonēzes 😉