Vārda dienu svin: Vera, Vaira, Vairis

Ideja brokastu dažādošanai – kama putra ar ogām un jogurtu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

utras var gatavot no auzām, mannas, prosas, rīsiem, griķiem, kama miltiem un ne tikai, turklāt nav jāaprobežojas ar to vārīšanu ūdenī. Biezputras vārot pienā, kokospienā vai mandeļu pienā, tās iegūs pavisam jaunu un brīnišķīgu garšu. Zināms, ka no rītiem steidzamies un brokastu gatavošanai neatliek daudz laika, tāpēc tad iesaku gatavot auzu, rīsu vai kama putru, kas neaizņems daudz laika, un garšīgs dienas iesākums garantēts!- teic Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis un piedāvā jaunu versiju ierastajai auzu pārslu putrai. 

Nepieciešams:
50-70 g kama miltu maisījuma
200 ml ogu sulas (pēc izvēles)
200 g ogas (svaigas vai saldētas)
400 g jogurta

Pagatavošana:

  1. Sakarsē sulu un pievieno kama miltus
  2. Nedaudz savāra, gluži kā gatavo debesmannu
  3. Atdzesē un saputo gaisīgā putrā
  4. Pievieno jogurtu un ogas 


Dalīties.

Atstāt Ziņu