Vārda dienu svin: Leonīds, Leonīda

Dārzeņu čillī ar turku zirņiem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

is sautējums ir lieliska ideja sātīgām pusdienām vai vakariņām, īpaši tiem, kas ir austrumu virtuves cienītāji. Bet ja nebaidies izmēģināt jaunas garšas, noteikti pagatavo šo! Pirkstiņus aplaizīsi!

Izmanto QR kodu un skati
receptes sastāvdaļas savā telefonā!

Nepieciešams:
Glāze novārītu turku zirņu
2 sarkanie sīpoli
1 sarkanā paprika
1 dzeltenā paprika
2 vidēja lieluma burkāni
3 vidēji tomāti
2 ķiploka daiviņas
½ laima sulas
Paprikas pulveris
Tējkarote medus
1 ēd.k. etiķa
Sāls

Pagatavošana:
Nomizo burkānus, sagriež ripiņas un pannā ar nedaudz olīveļļas. Iztīra paprikas un sagriež palielos gabalos un pievieno burkāniem. Nomizo sīpolus un ķiplokus, sagriež ripiņās un pievieno dārzeņiem uz pannas. Noplaucē tomātus, novelk tiem miziņu, sagriež kubiņos un pievieno pārējiem dārzeņiem. Turpina sautēt, pa laikam apmaisot. Pievieno laima sulu, šķipsniņu sāls, medu, paprikas pulveri un etiķi (pēc garšas). Visu apmaisa un turpina sautēt. Kad dārzeņi jau praktiski gatavi, pievieno novārītos turku zirņus. Visu vēl nedaudz pasautē.

Gaļēdāji šo sautējumu var papildināt ar vistas vai cūkgaļas filejas gabaliņiem. 

Dalīties.

Atstāt Ziņu