Vārda dienu svin: Leonīds, Leonīda

Baklažāni ar biezpiena pildījumu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mūsu lasītāja Laura iesūtījusi šādu recepti:

Ņem recepti līdzi uz veikalu! 
Izmanto QR kodu un skati 

receptes sastāvdaļas savā telefonā!

Sastāvdaļas:
vidēja lieluma baklažāns
200 g biezpiena
2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
1 neliels tomāts
1 daiviņa ķiploka (ja patīk pikantāk, tad 2 daiviņas)
sāls
eļļa (baklažāna cepšanai)


Pagatavošana:
Baklažānu sagriež diezgan plānās šķēlēs, kuras no abām pusēm apcep eļļā.
Apceptās baklažāna šķēles nosusina ar papīra salvetēm.
Uz atdzisušajām baklažāna šķēlītēm liek pildījumu – biezpienu, kas sajaukts ar sasmalcinātu ķiplokiem, sāli, smalki sagrieztu tomātu un krējumu.Pildījumu ietin baklažāna šķēlītēs. Šoreiz taisīju uzkodu kā laiviņas.Šādi sagatavotus baklažānus var ēst kā uzkodas vai kā pamatēdienu ar dārzeņiem. 

   

______________
Šī recepte ir iesūtīta konkursam “Trīs nedēļas ar jūsu iecienītākajām receptēm” un pretendē uz kādu no šiem apgāda “WhiteBook” recepšu grāmatu sērijas izdevumiem:

Dalīties.

Atstāt Ziņu