Vārda dienu svin: Linards, Leons, Leo, Leonards, Leonarda

Uztura praktiskās apmācības migrēnas skartajiem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Migrēnas skartajiem dzīve ir pilna ar dažādiem pārsteigumiem un ierobežojumiem. Vienīgais glābiņš šķiet ir trigeru jeb provocējošo faktoru apzināšana un izvairīšanās no tiem. Trigeri var būt tik dažādi – vide, klimata pārmaiņas un dzīvesveids, fiziskie un emocionālie faktori, no kuriem vairākumu  ir grūti ietekmēt, taču vienu faktoru mēs gan spējam ietekmēt – tas ir uzturs!

Tas, ko mēs ēdam, var ietekmēt gan migrēnas lēkmju biežumu, gan intensitāti.

Uztura praktiskajā apmācībā sertificētas uztura speciāliste Liene Sondore dalīsies zināšanās par to, kā sakārtot ēdienkarti, kādi ir biežākie trigeri un kā noteikt savus individuālos migrēnas provocētājus no uztura un dzērienu klāsta. Uztura speciāliste palīdzēs atrast iecienītajiem, bet nelabvēlīgajiem produktiem alternatīvas un sakārtot ēdienkarti tā, lai nerastos papildu sāpju sajūta par to, ka jāatsakās no visiem iemīļotajiem ēdieniem un dzērieniem.

Apmeklējot pirmo nodarbību, Jūs iegūsiet:

  •  veselīgāku ēdienkarti
  •  plašāku izpratni par cukuriem, tai skaitā slēptajiem, mākslīgajiem saldinātājiem
  •  veselīgas našķu alternatīvas
  •  recepšu idejas un prasmes tos pagatavot

Papildus ieguvumi, izslēdzot vai samazinot cukura daudzumu dienas racionā, būs slaidāka figūra un veselāks organisms – nav noslēpums, ka liekais svars ir viens no migrēnas riska faktoriem.

Turpmākajās nodarbībās runāsim arī par citiem uztura produktiem, kas var veicināt migrēnas lēkmju rašanos.

Nodarbības notiks: 29. novembrī no plkst. 18:00 līdz 20:30

Dalības maksa: 35,00 EUR. Nākot divatā, 15% atlaide

Dalības maksā apmeklētājiem ietilpst:

  •  izdales materiāli
  •  ēdienu receptes
  •  uztura dienasgrāmata
  •  pārtikas produkti gatavošanai

Vietu skaits ierobežots!

Vieta nodarbībā tiek garantēta, apmaksājot dalības maksu. Par neapmeklētām nodarbībām nauda netiek atgriezta.

Pieteikšanās pa tālruni 20451777, e-pastā info@vivendicentrs.lv vai izmantojot kontaktu formu E-pieraksts.

Dalīties.

Atstāt Ziņu