Vārda dienu svin: Grieta, Strauta, Rebeka

Signes ābolu zapte

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rudens ne tikai ir skaists gadalaiks, bet arī ražas laiks. Mums šogad ir ļoti daudz āboli. Tad nu vārīju ābolu ievārījumu!

Es vāru tā – cik kg ābolu, tik kg cukura. Sagriežu visu gabaliņos, pieleju nedaudz ūdeni un, kad vārās un āboli jau ir caurspīdīgi pievienoju cukuru. Kad gatavs atstāju uz nelielas liesmas un pildu burkās.

 

Gatavojam krājumus ziemai!

DĀRZEŅU SALĀTI ZIEMAI

Marinēta paprika

Signes dzeltenie dārzeņu salāti

Signes vīriešu zapte

Dārzeņu salāti ziemai

Aso ēdienu cienītājiem – adžika

Ilzes recepte marinētiem puķkāpostiem

Marinēti kāposti ar kanēli

Ziemas kārums – marinētas sviesta pupiņas

Uncle ben’s latviešu gaumē

Lonijas kabaču salāti

 

GURĶI UN TOMĀTI ZIEMAI

Zaļie un sarkanie tomāti sautēti tomātu pastā

Marinēti gurķi ķiplokos

Violeti gurķīši? Jā, marinēti aronijās!

Skābēti gurķi un tomāti

Inas marinētie saldie gurķīši

Tomāti želejā

Signes gurķi savā sulā

 

SĒNES ZIEMAI

Ilzes tomātu-sēņu salāti

Marinētas gailenes

Tīnas gaileņu ieziemošanas recepte

Sēņu soļanka

Vasaras garšai ziemā- gaileņu kaviārs

Marinētas baravikas

 

IEVĀRĪJUMI

Annas plūmju- zemesriekstu ievārījums

Ābolu- pīlādžu ievārījums

Marinēti bumbieri ar pīlādžiem Ilzes gaumē

Eksotiski ievārījumi: kivi un persiku

 

Dalīties.

1 komentārs

Atstāt Ziņu