Vārda dienu svin: Leonīds, Leonīda

Nostiprini veselīga dzīvesveida paradumus uztura meistarklasēs!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

iena no biežākajām Jaunā gada apņemšanām – veselīgāks dzīvesveids, slaidāks augums un vairāk kustību! Veselības centrs VIVENDI piedāvā apmeklēt Uztura Meistarklases, lai profesionālu uztura speciālistu vadībā sasniegtu šos mērķus!


Šajās meistarklasēs:

IZAICINĀSIM mītus par ieteicamo uzturu slaidam augumam, kopā nonākot pie zinātniski pamatotām patiesībām;
APGŪSIM veselīga uztura pamatprincipus;
IEMĀCĪSIMIES orientēties dažādos ieteikumos un diētās, palīdzēsim izprast sev piemērotāko uztura racionu;
UZZINĀSIM veselīgu, ātri un vienkārši pagatavojamu ēdienu receptes praktiskās demonstrācijās;
BAUDĪSIM ēdienu kopā! 

Norise:
Pieci semināri, sestdienās no 10:00 – 13:00
• 10.janvāris
• 24.janvāris
• 7.februāris
• 21.februāris
• 7.marts
 
Dalības maksa:
EUR 36,- par vienu semināru.
EUR 150,- (17 % atlaide) – abonements uz visu ciklu (5 semināriem). 
Maksā iekļauta dalība seminārā, ēdienu degustācija, izdales materiāli. Abonementa īpašniekiem – iespēja veikt diagnostiku ar Bioimpedances svariem!
 
Pieteikšanās:
Piesakoties pa tālruni 204 51 777 vai e-pastu – info@vivendicentrs.lv!
 
 
Semināru plāns

1.seminārs – 2015.gada 10.janvārī
Vada – Liene Sondore un Eva Kataja

– Mūsdienu uztura prasības: ātri un veselīgi.
– Kādi ir 21.gadsimta uztura labirinti un slēptie riski?
– Praktiski ieteikumi ikdienā aizņemtiem cilvēkiem: uztura produktu iegāde, iepirkumu plānošana. Kā orientēties veikalu produktu etiķetēs?
– Ēdiena pagatavošanas demonstrācija un degustācija.

2.seminārs – 2015.gada 24.janvārī
Vada Eva Kataja

– Dažādas diētas. Veģetārisms, vegānisms, svaigēšana – plusi un mīnusi. Kad diētas ir nepieciešamas?
– Nepārdomātu diētu sekas. Uzturvielu deficīts un korekcija.
– Ēdiena pagatavošanas demonstrācija un degustācija.

3.seminārs – 2015.gada 7.februārī
Vada Liene Sondore

– Gatavojam mājās (meditējam vai strādājam?).
– Kā izvairīties no konfliktsituācijām / strīdiem, ja ir atšķirīgi ēšanas paradumi un uzskati – vīriešiem, sievietēm, bērniem?
– Kā ieviest vai izmainīt piemērotus ēšanas paradumus bērniem? Pieredze un padomi mammām. Kompromisi pie galda.
– Ēdiena pagatavošanas demonstrācija un degustācija.

4.seminārs – 2015.gada 21.februārī
Vada Eva Kataja

– Kā saglabāt slaidumu, ja darba pienākumi ietver regulāras biznesa vakariņas, pieņemšanas? Ieteikumi orientierim restorānu ēdienkartēs.
– Kā pieturēties pie saviem optimālas ēšanas paradumiem, apmeklējot sabiedriskus pasākumus, esot draugu kompānijās?
– Uzkodas līdzņemšanai.
– Ēdiena pagatavošanas demonstrācija un degustācija.

5.seminārs – 2015.gada 7.martā
Vada Liene Sondore

– Atslodzes dienas pašsajūtas un izskata uzlabošanai, svara saglabāšanai.
– Praktiski ieteikumi un knifi.
– Ēdiena pagatavošanas demonstrācija un degustācija.

 

Dalīties.

Atstāt Ziņu