Vārda dienu svin: Ādolfs, Ilgonis

Gardā rabarberu plātsmaize

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Maizītei vajadzēs:
1 glāzi kefīra;
2 glāzes miltu;
1 glāze cukura;
3 olas;
1 tējk. cepamā pulvera;
1 ēdamk. vaniļas cukura;
2 ēdamk. skāba krējuma;
rabarberi;
kanēlis.

Pagatavošana:
Samaisa kopā miltus, cukuru, 2 olas, kefīru, cepamo pulveri un vaniļas cukuru, viendabīgā masā.
Masu noliekam atpūsties.
Nomizojam un sagriežam rabarberus. Sakuļam atlikušo olu ar krējumu un cukuru. Uzlejam mīklu uz cepampapīra, kurš ieklāts uz pannas. Uzberam rabarberus. Pārlejam sakulto olu ar krējumu.
Pārkaisām ar kanēli un liekam cepties sakarsētā cepeškrāsnī 220 grādos 30 līdz 35 minūtes.
Rabarberu plātsmaize gatava!

Dalīties.

17 komentārs

  1. Cik "stipru" kefīru vajag?<br>2,5% vai mazāk % ? <br>Nekd neesmu gatavojusi, nezinu ar kuru būtu garšīgāk 🙂

  2. Temperatūra ir stipri par lielu.. Liku mazāku – 200, bet tāpat piedega, ņemot vērā, ka laiks nesasniedza pat 30min.

Atstāt Ziņu