zbraucot pie dabas, sevi lutinam gan ar labu kompāniju, gan ēdieniem un dzērieniem. Kad grilēta gaļa vai zivs jau būs baudīta, noteikti kārosies kas saldāks. Izmēģiniet šo vienkāršo recepti un pārsteidziet savus draugus ar oriģinālu piegājienu deserta pagatavošanā! Šo recepti radījuši amerikāņu skauti.
Sastāvdaļas:
200g šokolāde
2 iep. “Selga” cepumi
150g maršmelou
Pagatavošana:
Zefīrus uzdurt uz iesmiem un apcept, līdz tie apdeg un kļūst brūni.
Uz cepuma liek gabaliņu šokolādes un uzliek 1-2 zefīrus. Piespiež ar otru cepumu.
Mazliet atdzesē. Pasniedz dekorējot ar skābenām ogām.
Ieprieciniet sevi un citus!
Iesūtīts konkursa ‘Tavs iecienītākais grila ēdiens’ ietvaros.
KONKURSS:
Tavs iecienītākais grila ēdiens >>>
Receptes un bildes vari iesūtīt, sākot no 28.aprīļa līdz 25.maijam (ieskaitot).
Divu interesantāko grila ēdienu autores saņems dāvanā –
Fiskars Fonctional Form nažu komplektu.