ada sākumā vienu portāla lasītāju apbalvojām ar iespēju apmeklēt veselīga uztura meistarklases Vivendi centrā. Kristīne nu ar mums dalās savās pārdomās par meistarklasēs dzirdēto un redzēto, kā arī iesaka pa kādai interesantai un veselīgai receptei. Šī ir viena no šādām receptēm!
Izmanto QR kodu un skati |
Nepieciešams:
200 g biezpiena
1 ķiploka daiviņa
pāris zariņu diļļu, pētersīļu
citrons
1 neliels gurķis
grieķu jogurts
sāls
Pasniegšanai:
2 paprikas dažādās krāsās
dīgsti
Pagatavošana:
Biezpienam pievieno ķiploku un zaļumus. Pēc garšas pievieno sāli, citrona sulu un nedaudz jogurtu. Visu sablendē viendabīgā masā. Gurķi smalki sakapā un pievieno biezpienam.
Paprikām izņem sēklas un sagriež kā “laiviņas”. Pilda ar biezpienu. Pārkaisa ar dīgstiem vai zaļumiem pēc izvēles.