Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

Auzu pārslu – mandeļu pufīgie cepumi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vivita iesaka gardu recepti auzu pārslu cepumiņiem brīžiem, kad gribas ko saldu, bet arī veselīgu.

Sastāvdaļas:
8 ēdamkarotes auzu pārslas
8 ēdamkarotes mandeļu piens (Šoreiz mājās nebija, tāpēc sajaucu vājpienu ar1/2 tējk. mandeļu esenci
2.tējk.kanēlis
4.tējk.,stēvija, (ja grib var saldāk)
2 olu baltumi,
1/2 kausiņš vaniļas proteīns,
Ābols,
dažas mandeles

Pagatavošana:
Uzkarsē pienu, pievieno auzu pārslas un pārējās sastāvdaļas. Samaisa, jābūt vienmērīgai konsistencei, ja pa šķidru pieliek vēl mazliet auzu pārslas. Liek formiņās – es izmantoju silikona. Sagriež ābolu daiviņās, liek virsū. Mazliet uzkaisa kanēli un sarīvētas mandeles. Cep 180 grādos, aptuveni 30 min.
Lai labi garšo!

Dalīties.

Atstāt Ziņu