Šis ir ļoti garšīgs ievārījums, nav vajadzīgs daudz cukura, tāpēc tas arī nav pārāk salds. Lielisks veids, kā izlietot kaudzi ar āboliem.
Vajadzīgs:
1 kg ābolu
100 g cukurs
1/2 tējk. kanēlis
1. Ābolus nomizo, attīra no serdēm un sagriež gabaliņos.
2. Ber katlā un pālej ar pus glāzi ūdens , vāra, līdz āboli izšķīst. (Jāuzmanās, jo ievārījums “spļaudās”)
3. Pieber cukuru un kanēli, vāra vēl aptuveni 20 minūtes.
4. Pilda izkarsētās burkās un aizvāko.
Labu apetīti !
Iesūtīts konkursam ‘Gatavojam krājumus ziemai’
————–
Padalies arī Tu ar savām ievārījumu, kompotu, marināžu un citu ziemas gardumu receptēm! Balvās- 3 grozi pilni ar dažādām, smaržīgām TWINS un Anniņa garšvielām. ->>> KONKURSS ‘Gatavojam krājumus ziemai!’
3 komentāru
super!garša izcila,redzēs kā glabāsies
baigi labais, paldies par recepti!
Šoreiz ne pa tēmu – labs niks tev Milda! 🙂