z svētkiem mūsu mājās top tradicionālais rosols, bet vienmēr pamēģinām arī kādu jaunu salātu recepti. Šogad izmēģinājām šo un visiem ļoti garšoja.
Izmanto QR kodu un skati |
Nepieciešams:
5-6 novārītas olas
270 g konservētu zaļo zirnīši (vidējā Bonduelle burciņa)
500 g vistas ruletes
3 vidēji marinēti gurķi
majonēze
Pagatavošana:
Novāra olas un atstāj aukstā ūdenī atdzist. Tikmēr stienīšos vai kubiņos (kā katrs vēlas) griež vistas ruleti, marinētos gurķus. Pievieno sasmalcinātas olas un zaļos zirnīšus. Pievieno majonēzi un samaisa. Sāli nelikām, jo vistas rulete un marinētie gurķi deva pietiekamu stiprumu.
____________________________________
Salātu recepte iesūtīta konkursa “Pie svētku galda” ietvaros.
No 2014.gada 23.decembra līdz 2015.gada 4.janvārim arī Tu vari pieteikt recepti, kura neiztrūkstoši tiek likta lietā, klājot svētku galdu, vai arī šajā svētku sezonā ir izmēģināta pirmo reizi!