Vārda dienu svin: Ādolfs, Ilgonis

Viesību klasika – marinēto dārzeņu asorti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ā, un kurš gan ir teicis, ka uzkodu gatavošanai ir jātērē milzum daudz laika!? Gudra tā saimniece, kas ar minimālu laika ieguldījumu prot pagatavot garšīgas lietas. Par to pārliecināta arī Alise, kura uzkodu recepšu konkursam pieteica uzkodu, ar ko nekad nevarot nošaut greizi.

Viss, kas ir vajadzīgs ir dažādi marinējumi. Šoreiz izmantoju to, kas ledusskapī – marinētus gurķus, marinētus šampinjonus un zaļās olīvas bez kauliņiem. Citkārt esmu izmantojusi arī marinētus sīpoliņus un ķiplociņus, mazās kukurūzas utt.

Var protams katra veida marinējumus likt atsevišķās bļodiņās un nolikt blakus irbulīšus, ar kuriem tos uzdurt. Bet var arī sagatavot jau gatavus marinējumu iesmiņus. Secībai nav nozīmes – sprauž uz kociņa olīvas, gurķa gabaliņus un šampinjonus. 

Dalīties.

Atstāt Ziņu