Vārda dienu svin: Jāzeps, Juzefa

Trakoti garda auzu pārslu putra ar ābolu un banānu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Putras atkal kļuvušas par modīgu brokastu ēdienu, īpaši, jau tāpēc, ka cilvēki sāk eksperimentēt ar sastāvdaļām un garšvielām, ar ko tiek papildināti tik ierastie rīsi, auzu pārslas, manna u.c. Arī mēs piedāvājam vienu ellīgi garšīgu auzu pārslu putras versiju!

Izmanto QR kodu un skati 
receptes sastāvdaļas savā telefonā!

Nepieciešams:
Auzu pārslas
1 vidējs banāns
1 liels ābols
2 ēd.k. rozīņu
Piens

Pagatavošana:
Ber katliņā auzu pārslas. Pievieno nomizotu, sagrieztu banānu un ābolu. Pieber noskalotas rozīnes un visu samaisa. Pārlej pienu, lai tas nosedz auzu pārslas. Liek vārīties. Kad piens sāk burbuļot, turpina vārīt, regulāri maisot, lai nepiedeg.

Garšo vienkārši burvīgi!

Dalīties.

Atstāt Ziņu