Putras atkal kļuvušas par modīgu brokastu ēdienu, īpaši, jau tāpēc, ka cilvēki sāk eksperimentēt ar sastāvdaļām un garšvielām, ar ko tiek papildināti tik ierastie rīsi, auzu pārslas, manna u.c. Arī mēs piedāvājam vienu ellīgi garšīgu auzu pārslu putras versiju!
Izmanto QR kodu un skati |
Nepieciešams:
Auzu pārslas
1 vidējs banāns
1 liels ābols
2 ēd.k. rozīņu
Piens
Pagatavošana:
Ber katliņā auzu pārslas. Pievieno nomizotu, sagrieztu banānu un ābolu. Pieber noskalotas rozīnes un visu samaisa. Pārlej pienu, lai tas nosedz auzu pārslas. Liek vārīties. Kad piens sāk burbuļot, turpina vārīt, regulāri maisot, lai nepiedeg.
Garšo vienkārši burvīgi!