Vārda dienu svin: Leonīds, Leonīda

Sildošā sīpolu zupa latviešu gaumē

Pinterest LinkedIn Tumblr +

iesakoties Fiskars Functional Form pannas un katla testēšanai, Solvita kā savu firmas ēdienu pieteica sildošo sīpolu zupu latviešu gaumē. Garšojot pat tiem, kam sīpoli citkārt negaršo. Īpaši piemērota gatavošanai rudens un ziemas periodā, jo sasilda pēc atpūtas un darbiem brīvā dabā.

Nepieciešams:
2-3 burkāni
2-3 sīpoli
buljons
tomātu pasta (neaizstāt ar tomātu mērci!)
vistas fileja
garšvielas
skābs krējums, citrons, melnās olīves – pēc vēlēšanās


Pagatavošana:

Sarīvē burkānus, apcep pannā. Sagriež pusripiņās sīpolus, apcep. Burkānus un sīpolus liek katlā. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, apcep ar garšvielām, pievieno burkāniem un sīpoliem. Katlā burkānus, sīpolus un vistas filejas gabaliņus pārlej ar buljonu un uzvāra. Pievieno 2-3 ēdamkarotes tomātu pastas, pievieno garšvielas pēc gaumes.
Gatavai zupai pēc vēlēšanās var pievienot skābo krējumu, citrona šķēlīti un melnās olīves.

Labu apetīti!

Un lai silti šajās aukstajās ziemas dienās!

 

Recepte gatavota, izmantojot Fiskars Functional Form pannu un katlu.

Fiskars Funcional Form pannas un katli ir praktiski un funkcionāli. To elegantais un pievilcīgais dizains lieliski papildina jebkuru mūsdienīgu virtuvi. Viss produktu klāsts izgatavots no matēti pulēta nerūsējošā tērauda, un pannas ir klātas ar  izturīgu, nepiedegošu materiālu. Pannu un katlu rokturi ir pārklāti ar silīcija kārtu, kas neļauj tiem slīdēt rokās. Tie ir piemēroti gatavošanai uz indukcijas, kā arī jebkuras citas plīts virsmas, tos var lietot arī cepeškrāsnī līdz pat 200 grādu augstā temperatūrā un bez raizēm var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.

 

Atbalsta:

Dalīties.

8 komentāru

  1. Pamēģināju šo zupas recepti. Man ļoti garšoja. Iesaku arī citām saimniecēm to izmēģināt!Lai arī Jums izdodas un garšo!

  2. Es domāju, ka tur droši vien tomātu pastas vietā var ņemt pašu iekonservēto tomātu sulu ar tomātu gabaliņiem,ne? Vai arī nebūs labi?

  3. Prieks, ka garšo 🙂 Tā kā pati pēdējā laikā gaļu uzturā lietoju aizvien mazāk, pamēģināju arī bez gaļas versiju, bija labi. Domāju, ka veģetārajā versijā gaļas vietā varētu arī apceptus šampinjonus ielikt.

Atstāt Ziņu