Vārda dienu svin: Līga

Siera-alus cepumiņi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vai jūs, dāmas, dzerat alu? Esat kādreiz eksperimentējušas ar alu virtuvē? Es vienu dienu tādu eksperimentu sarīkoju. Gatavoju sīpolus alus mīklā. Meža gaļas sautējumu ar alu. Un uzcepu šos vienkāršos alus-siera cepumiņus. Visgaršīgākie tie, protams, bija, kamēr silti, bet arī aukstiem nebija ne vainas. 

Nepieciešams:
(krūzes tilpums 300ml)
2,5 krūzes miltu
1 ēd.k. cukura
1 ēd.k. cepamā pulvera
1 tējk. sāls
1 tējk. sinepju
200 g rīvēta siera
1 krūze alus
2 olas

Pagatavošana:
Miltus sajauc kopā ar cukuru, sāli, cepamo pulveri. Pievieno sarīvēto sieru. Atsevišķā bļodā sakuļ olas, pielej alu, piejauc sinepes un tad lej klāt miltiem. Uzloka piedurknes un samīca mīklu. Kad mīkla samīcīta, tā jāizrullē, jāsagriež gabaliņos un jāliek cepties. Cep kādas 10 minūtes.

Dalīties.

2 komentāru

Atstāt Ziņu