avasarīgi svaigi un krāsaini, Lieldienu noskaņās ieturēti salāti. Turklāt derēs arī tiem, kuriem ikdienas ēdienkartē jāizvairās no vistas olām. Turklāt paipalu olas esot par vistu olām arī krietni vērtīgākas uzturvērtības ziņā.
Ņem recepti līdzi uz veikalu! |
Sastāvdaļas:
rukola
ķirštomātiņi
gurķis
konservēta kukurūza
novārītas paipalu oliņas
Mērcei:
olīveļļa
balzamiko mērce
kaltēts baziliks
sāls
Pagatavošana:
Iepriekš novāra paipalu olas.Nomazgā rukolu un dārzeņus, nomizo gurķi. Kārto salātus uzreiz šķīvjos vai bļodā – rukolu, uz pusēm sagrieztus tomātiņus, ceturtdaļšķēlītēs sagrieztu gurķi, pārkaisa ar konservētu kukurūzu un pārlej ar mērcīti. Mērci gatavo pēc garšas, sajaucot olīveļļu, balzamiko un garšvielas. Var pievienot arī citrona sulu. Salātus rotā ar paipalu olu pusītēm.
1 komentārs
Garsigi salati