Vārda dienu svin: Laura, Jadviga

Rīsu pārslu sacepums

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Kad sagribas ko garšīgu, bet kūku īsti nekārojas, tev noteikti patiks šis Natašas piedāvātais sacepums.

Sastāvdaļas:
1 glāze rīsu pārslas
2 glāzes piens
2 olas
150g biezpiens
1 vidēja lieluma burkāns
1 ēd.k sviests
100g svaigais siers
vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa
4 ēd.k manna
5 ēd.k cukurs, bet skatās pēc garšas
var pievienot žāvētus augļus, riekstus utt. (es piebēru apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas)

Pagatavošana:
Pienā izvāram rīsu pārslu biezputru. Ļaujam dzesēties. Olas putojam ar cukuru,vaniļas cukuru un sviestu līdz cukurs izkusis.
Burkānu sarīvējam uz smalkās rīves. Saputotajām olām pievienojam svaigo sieru, biezpienu un rīvēto burkānu, visu vēl saputojam. Pievienojam mannā un izmaisam. Savienojam rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu, saulespuķu sēkliņas, visu izmaisām.
Liekam ietaukotā formā un cepam ap 180 grādiem ap 40 minūtēm.

Lai labi garšo!

Recepte iesūtīta   svaigā siera recepšu konkursam. Piedalies arī Tu un laimē garšīgas balvas no „Kārums”!
SPIED ŠEIT >>>’Kārums’ svaigā siera recepšu konkurss

 

Dalīties.

Atstāt Ziņu