Vārda dienu svin: Leonīds, Leonīda

Pilngraudu auzu putra ar žāvētiem augļiem un mandeļu pienu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

utras var gatavot no auzām, mannas, prosas, rīsiem, griķiem, kama miltiem un ne tikai, turklāt nav jāaprobežojas ar to vārīšanu ūdenī. Biezputras vārot pienā, kokospienā vai mandeļu pienā, tās iegūs pavisam jaunu un brīnišķīgu garšu. Iesaku ēst putras ne tikai brokastīs, lai uzņemtu enerģiju un spēku visai dienai, bet arī pusdienās un pat vakariņās, tomēr tad jāuzmanās, lai pēc tam nerastos smaguma sajūta. Zināms, ka no rītiem steidzamies un brokastu gatavošanai neatliek daudz laika, tāpēc tad iesaku gatavot auzu, rīsu vai kama putru, kas neaizņems daudz laika, un garšīgs dienas iesākums garantēts!- teic Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis un piedāvā jaunu versiju ierastajai auzu pārslu putrai. 

Nepieciešams:
1 gl. mandeļu piena
2 ēd.k. pilngraudu auzu pārslas
2 ēd.k. žāvēti augļi
1 ēd.k. grauzdētas mandeles

Pagatavošana:

  1. 2-3 minūtes vāra mandeļu pienu ar pilngraudu auzu pārslām.
  2. Sagriež žāvētos augļus un pievieno putrai.
  3. Pārkaisa ar grauzdētām mandelēm.


Dalīties.

Atstāt Ziņu