Vārda dienu svin: Jēkabs, Žaklīna

Pildīti tomāti ar piedevām

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ārojas ko garšīgu? Vēlies gan dārzeņus, gan gaļu? Pamēģini pildītu tomātu un, piedevas izvēlies pēc izvēles, šajā gadījumā tiek izmantoti rīsi.

Sastāvdaļas:
Tomāti
Sīpols
Maltā gaļa
Šampinjoni
Garšvielas (sāls, pipari, timiāns).
Zaļumi (pēc vēlēšanās)
Piedevas (manā gadījumā rīsi)

Pagatavošana:
Tomātiem nogriež „cepurītes” un izgrebj vidiņu. Uz pannas sacep malto gaļu, sīpolus, šampinjonus, izgrebtos tomātu vidučus un garšvielas. Kad masa vidēji gatava, to pilda tomātos un liek cepeškrāsnī uz 150 grādiem aptuveni 30 – 40 min.  Kad tomāts izsautējies to pasniedz ar novārītiem rīsiem un garnē ar bazilika lapiņām.

Dalīties.

Atstāt Ziņu