Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Pildītas pankūkas ar sieru un dillēm

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ā kā rit siera recepšu konkurss, piedāvāju kulinārai iedvesmai savu pēdējā laika atklājumu – pildītas pankūkas ar sieru un dillēm. Garšo burvīgi! Dilles piešķir tik vasarīgu garšu! 

Nepieciešams:
plāno pankūku mīkla
siers
dilles
skābais krējums

Pagatavošana:

Pagatavojam plāno pankūku mīklu, katrai jau sava recepte. Manējā- olas, milti, ūdens, sāls, mīklai jābūt šķidrai. Pankūkas cepam lielas- pa visu pannas virsmu.
Kad pankūkas saceptas, sarīvē vai sagriež mazos gabaliņos sieru, sagriež dilles, uzber rīvēto sieru un kārtīgu šķipsnu diļļu uz pankūkas. Pankūku aizloka un vēlreiz apcep uz pannas, lai siers iekšpusē izkustu un pankūkas kļūtu zeltainas. Gatavas pankūkas kārto uz šķīvja, ēd kopā ar krējumu, var uzkaisīt dillītes.

Pankūku pildīšanai der jebkurš siers, kas tev garšo. Man garšīgi sanāca gan ar Holandes sieru, gan Krievijas sieru, bet īpaša garša bija ar Jāņu sieru un mājas sieru. Tiešām iesaku izmēģināt pildīšanai arī mājas sierus, piemēram, Latgales mājas sieru no “Pilnīgi Latgales sieri” vai arī ķimeņu Jāņu sieru – tie pankūkās kopā ar dillēm garšo burvīgi!

Dalīties.

Atstāt Ziņu