Anna recepšu konkursa ietvaros piedāvā variantu, kā ātri pagatavot jūras velšu zupu, ko pati dēvē par “mošķīšu zupu”.
Vajadzēs:
kaperus
ķiplokus
jūras kokteili (sasaldētas)
lasi
ķiršu tomātiņus
Pagatavošana:
No laša atgriezumiem uzvāram zivju buljonu. Uz pannas apcepjam saspiestu ķiploku un kaperus, pielejam zivju buljonu un pieliekam svaiga laša gabaliņus un jūras kokteili, pavāram 10 minūtes un pieliekam sagrieztus ķiršu tomātiņus, pasniedzam. Pa virsu uzberam diedzētas sēkliņas.
Recepte iesūtīta konkursa ‘Gavēņa laika receptes’ ietvaros
PIEDALIES ARĪ TU!
KONKURSS ‘GAVĒŅA LAIKA RECEPTES’>>
Trīs laimīgās recepšu iesūtītājas balvās saņems pavasarīgu pārtikas grozu no Biotēkas (katrs – EUR 15 vērtībā).
Lai piedalītos tev jāiesūta kāda veģetāra ēdiena foto recepte.
Vairāk informācijas par konkursu, lasi šeit>>
1 komentārs
nu bet šitā taču nav veģetārā recepte, vai ne?