Vārda dienu svin: Linards, Leons, Leo, Leonards, Leonarda

Meklējam interesantāko un gardāk noformēto uzkodu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Konkurss noslēdzies!

e vien dažādos pasākumos un pieņemšanās, arī nelielās ballītēs un vakaros, ko pavadām ģimenes vai draugu lokā, par neatņemamu sastāvdaļu kļūst tapu jeb dažādu uzkodu baudīšana. Kā noskaidrojām nesenajā rakstā, tapas ir dažāda veida uzkodas, kanapē vai tā saucamās pirkstiņuzkodas, kuras var tikt servētas gan aukstā, gan karstā veidā. Turklāt tapas var būt praktiski jebkas, sākot no gaļas un siera asortiem vai tunča gabaliņa, kokteiļu sīpola un olīvas, kas uzdurti uz kociņa, līdz pat tādiem gastronomijas meistardarbiem, kā grilētas jūras ķemmītes, kas ietītas šķiņķī un pasniegtas ar mērci.

D’vine Bāra pavārs Victor Manuel Barajas Garcia iesaka: „Nebaidieties būt drosmīgi un radoši – kombinējiet dažādas garšas, krāsas, savienojiet šķietami nesavienojumus produktus un spēlējieties ar temperatūru. Uzkodu variācijas ir neizsmeļamas!”

. 


D’vine Bāra pavāre Līga Podkaļuka atgādina: „Paturiet prātā arī to,
 ka uzkodām nepavisam nav jābūt sarežģītām, tas, pie kā gan noteikti ir vērts piedomāt, ir to noformējums. Tas būs nozīmīgs gardas uzkodas panākumu elements. Lai izdodas pārsteigt!”

Tātad atliek tikai ieklausīties savās garšu sajūtās, ļauties eksperimentiem un radošajam gatavošanas un noformēšanas procesam! Uz to arī visu šo nedēļu un gaidāmajās svētku brīvdienās Tevi aicinām. Un, protams, ar aprakstu, garšīgu foto un pašas vai citu uzkodas baudītāju atsauksmēm pakārdināt arī mūs!

Jā, jā, tu saprati pareizi, tas nozīmē, ka izsludinām konkursu – vislatvijas interesantākās un gardāk noformētās uzkodas meklējumus!

Konkursa noteikumi:

  1. Uzraksti uzkodas idejas / receptes aprakstu.
  2. Nofotografē gatavošanas procesu un/vai galarezultātu.
  3. Gan receptes aprakstu, gan bildi/-es līdz 2015.gada 5.maijam (ieskaitot) sūti uz e-pastu sp@sievietespasaule.lv ar norādi konkursam „Uzkodu konkurss”.
  4. Tava recepte tiks publicētā portāla SievietesPasaule.lv sadaļā „Receptes”.
  5. Mūsu simpātiju balvas ieguvējus paziņosim – 6.maijā.

Vērtēšanas kritēriji:             

  1. Vai ievēroti konkursa noteikumi – iesūtīts gan apraksts, gan bilde/-es.
  2. Portāla pārstāvju vērtējums.

Balva!
Interesantākās un oriģinālāk noformētās uzkodas autors saņems dāvanā ielūgumu (2 personām) uz Tapu Fiestu D’vine Bārā, Radisson Blu Hotel Latvija.
Balvas vērtība – 36 EUR.

Lai kārdinošā balva iedvesmo!

Dalīties.

Atstāt Ziņu