Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Launaga našķis ar āboliem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Par šo gribas teikt – viss ģeniālais ir vienkāršs! 

Nepieciešams:
1 ābols
2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
MarLie šķiedrvielas ar avenēm vai citām ogām

Pagatavošana:
Ābolu nomazgā, sagriež šķēlēs, katrai no tām pārsmērē zemesriekstu sviestu un pārkaisa ar šķiedrvielām. 

 

Veikalos iegādājamas piecu veidu MarLie šķiedrvielas. Visu šķiedrvielu maisījuma sastāvā ir topinambūra pulveris, attaukotas linsēklas, kviešu klijas un atšķiras tikai kāda no piedevām – zemeņu, aveņu, mežrozīšu, smiltsērkšķu vai kviešu zāles pulveris. Tieši šī piedeva piešķir šķiedrvielām košo krāsu un garšu. 

Dalīties.

Atstāt Ziņu