Vārda dienu svin: Jāzeps, Juzefa

Kuskuss ar dārzeņiem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ādi pagatavotu kuskussu var ēst gan vienu pašu, gan izmantot kā piedevu, piemēram, vistas ēdienam. Var pasniegt kopā ar krējumu, zaļumiem vai kādu citu mērcīti.
Ar minēto sastāvdaļu daudzumu pietiks 3-4 porciju pagatavošanai.

Izmanto QR kodu un skati 
receptes sastāvdaļas savā telefonā!

Sastāvdaļas:
Puskrūze kuskusa
2 burkāni
1 šalotes sīpols
1 sarkanā paprika 

Gatavošana:
Dārzeņus nomazgājam, burkānus un sīpolu nomizojam. Sīpolu sagriežam pusriņķīšos, burkānu savukārt ar dārzeņu mizojamo nazi sašķēlējam smalkās, garās, plānās šķēlītēs (vsr jau arī rīvēt, šitā tikai neparastāk izskatās). Papriku sagriežam arī mazās šķēlītēs. Dārzeņus liekam apcepties uz pannas. Tikmēr gatavojam kuskusu (kā to darīt, skaties šeit..). Kad dārzeņi smuki apcepušies, tos nedaudz pasautē, pieliejot pannā nedaudz ūdens + pievieno garšvielas (es liku Garšas fabrikas ‘Saimnieces prieks’). Kad dārzeņi mīksti, tiem pievieno klāt kuskusu, visu samaisa. Gatavs! 

Dalīties.

Atstāt Ziņu