Vārda dienu svin: Fricis, Vikentijs, Vincents

Krāsnī cepts lasis ar pesto mērci

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ecgada vakarā ierasti ir ēst zivis. Šajā gadā mūsu mājās tapa divas dažādas krāsnī ceptas zivis – lasis ar pesto un spoguļkarpa siera un šampinjonu kažociņā. Šeit krāsnī ceptā laša recepte.

Izmanto QR kodu un skati 
receptes sastāvdaļas savā telefonā!

Nepieciešams:
2 kg lasis
½ Goccio D’oro pesto (130g burciņa)
½ citrona sulas
sāls
citronpipari

Pagatavošana:
Atdzesētu lasi ierīvē ar sāli, pārkaisa ar citronpipariem, pārslaka ar citrona sulu, kas izspiesta no pus citrona. Pārziež ar aptuveni 70 gramiem gatava pesto. Liek lasi uz cepešpannā ieklātas folijas. Cep 20-30 minūtes 200 grādu temperatūrā. 

 

____________________________________
Salātu recepte iesūtīta konkursa “Pie svētku galda” ietvaros. 

No 2014.gada 23.decembra līdz 2015.gada 4.janvārim arī Tu vari pieteikt recepti, kura neiztrūkstoši tiek likta lietā, klājot svētku galdu, vai arī šajā svētku sezonā ir izmēģināta pirmo reizi!

Balvā izcilā pavāra Raimonda Zommera parakstīta “Zommers. Mūsdienu latviskā garša” recepšu grāmata.
 
Vairāk par konkursu lasi ŠEIT >>.
Dalīties.

Atstāt Ziņu