Vārda dienu svin: Vera, Vaira, Vairis

Kā pagatavot ēdienu, kas dziedina? Lasi Topi vesels pavārgrāmatā!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

r vienmēr smaidīgo un dzīvespriecīgo Anci Annu Šternbergu latvieši jau ir pazīstami. Viņas pirmā grāmata “Topi vesels”, kurā Ance patiesi un atklāti runā par dzīves pagriezieniem, kas viņai likuši izvēlēties veselīgu dzīvesveidu, ir iekarojusi daudzu cilvēku sirdis. Drīzumā izdevniecība “White Book” laidīs klajā jau otro jaunās autores grāmatu.

Daudzi Anci pazīst kā bloga www.topivesels.lv autori un kā praktizējošu naturopāti un naturopātiskā uztura treneri, kas izglītību ieguvusi Naturopātijas medicīnas koledžā Londonā. Turklāt, ikviens, kurš Anci sastapis dzīvē, ir pārliecinājies par viņas entuziasmu un vēlmi dalīties zināšanās.

“Esmu naturopāts pēc specialitātes, būtības un pārliecības,” par sevi stāsta pati Ance. “Naturopātijai pievērsos pašas  pieredzes vadīta, caur it kā nedziedināmu slimību pretī skaistai, vitalitātes pilnai dzīvei bez sāpēm. Pieredze ar reimatoīdā artrīta diagnozi man pavēra plašu skatu dziedniecības pasaulē, es atklāju daudz un dažādas terapijas, dziedniecības rīkus, tehnikas, kas spēj uzlabot veselības stāvokli.”

Jaunajā “Topi vesels” pavārgrāmatā apkopotas Ances radītas receptes un padomi to pagatavošanā. “Tas ir pats harmoniskākais, gaišākais un patīkamākais darbs manā ikdienā. Dzīves steigas un ikdienas skriešanas dēļ virtuvē pavadītais laiks nereti ievērojami samazinās, taču, katru reizi, kad atrodu laiku palutināt sevi ar pāris stundu meditāciju pie krāsniņas un virtuves galda, es atkal saprotu – tā ir mana vieta, mans hobijs, kaislība un dzīvesveids. Es mīlu gatavot, un kulinārija manās acīs ir dabas aptieciņa, kas ne vien dziedina cilvēka ķermeni, prātu un dvēseli, bet arī lutina garšas kārpiņas,” tā Ance.

Ēst gatavošana ir māksla – tā ir savas radošās būtības brīva izpausme. Šī māksla ir kļuvusi par Ances hobiju un dzīves neatņemamu sastāvdaļu. “Visvairāk man patīk gatavot citiem. Tā izpaužas mana mīlestība – pabarojot savus draugus, ģimeni un visus mīļos. Ēdiens sevī nes informāciju, tāpēc vienmēr gatavojiet ar gaišām domām un mīlestību, lai ēdājam gaiši, veselīgi un sātīgi!”

Iedvesmojies veselīgākai un laimīgākai dzīvei!

VISS IR IESPĒJAMS. SARUNA AR GRĀMATAS ‘TOPI VESELS!’ AUTORI ANCI ŠTERNBERGU

Tas ir iedvesmojošs stāsts, kam sākums rodams vairāk nekā 7 gadu pagātnē, kad ārsti Ancei konstatēja saslimšanu, kam vajadzēja uz visu mūžu mainīt viņas dzīvi ar neārstējamības spriedumu. Taču Ance dzīvi izvēlējās mainīt pati, nevis ļāvās slimībai.

Kā Ance raksta savā blogā: „Pie veselības ir jāpierod. Ir jāpierod pie tā, kā tas īsti ir – justies labi, enerģiski, veseliem un dzīvesprieka pilniem. Kā tas ir, klausīties tajā, ko Tev prasa Tavs ķermenis, ko lūdz, un, cik labi ir tad, kad viņu uzklausi!”

Dalīties.

Atstāt Ziņu