Vārda dienu svin: Ausma, Inguna, Ingūna, Inguns, Ausmis

Gurķīši ar sīpoliem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ņem gurķus, tos nomizo, sagriež pusripiņās vai ceturtdaļās. Ņem sīpolus, nomizo, sagriež pusripiņās. Pievieno rupjo sāli, maltus melnos piparus, cukuru, pāris ēdamkarotes eļļas, pāris ēdamkarotes 9% galda etiķa. Šos salātus taisu, neievērojot nekādas proporcijas, katru reizi sanāk dažādi. Ja bail pielikt par daudz sāli, cukuru vai etiķi, var sākumā pielikt nedaudz, ja vajadzēs, varēs vēl papildināt.

Visu samaisa, ļauj ievilkties. Es parasti sagriežu vakarā, pa nakti ļauju ievilkties un no rīta pildu burkās un lieku karsēties. Karsē līdz gurķīši sāk mainīt krāsu.

 

Iesūtīts konkursam ‘Gatavojam krājumus ziemai’

Dalīties.

Atstāt Ziņu