Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Cepti mandarīni brūnā cukura glazūrā

Pinterest LinkedIn Tumblr +

aikā, kad veikalu plaukti vai plūst no mandarīnu kalniem, izmēģināšanas vērta ir šī viegli un ātri pagatavojamā deserta recepte!

Izmanto QR kodu un skati 
receptes sastāvdaļas savā telefonā!

Nepieciešams:
mandarīni (pēc saviem ieskatiem)
krustnagliņas (katrā mandarīna pusītē – 2 gb)
brūnais cukurs
kanēlis

Pagatavošana:
Izvēlas lielus, oranžus mandarīnus ar raupju mizu, nomazgā, nomizo un pārgriež šķērsām uz pusēm. Katrā mandarīna pusē mīkstumā iesprauž divas krustnagliņas un ar mīkstumu uz augšu novieto uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Atsevišķā trauciņā sajauc brūno cukuru ar kanēli un katru mandarīna pusi apber ar vienu ēdamkaroti masas. Liek krāsnī cepties 8 minūtes 200°C temperatūrā. Pēc izņemšanas no krāsns izņem krustnagliņas, sakārto deserta traukā, dekorē.

Dalīties.

Atstāt Ziņu