Ap 200g skābo krējumu putojam ar cukuru un vaniļas cukuru pēc garšas. Līdz krējums kļuvis stingrs, krēmīgs un palielinājies apjomā. Tad iemaisam ap 300g biezpienu, ja vēlas var iepriekšs sablenderēt, lai ir viendabīgāks. Sagriežam gabaliņos zemenes ap 400g (cik vēlas) un 2 banānus. Iemaisam krēma masā. 1/3 glāzē piena uzbriedinam 2 tēj.k želatīnu, tad to uzsildam un izmaisam līdz izšķīst.
Gatavo želatīnu iemaisam desertā un lejam pa trauciņiem, liekam uz vismaz 1 stundu ledusskapī.
2 komentāru
Un atkal mana neuzmanības kļūda,nepieciešams 200g skābais krējums nevis kā receptē 20g 🙂
Viss kaŗtībā, izlabots!<br>Lasīju un jau domāju – diez nevajadzētu vienu nulli pielikt klāt 🙂