Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Zemeņu deserts

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ap 200g skābo krējumu putojam ar cukuru un vaniļas cukuru pēc garšas. Līdz krējums kļuvis stingrs, krēmīgs un palielinājies apjomā. Tad iemaisam ap 300g biezpienu, ja vēlas var iepriekšs sablenderēt, lai ir viendabīgāks. Sagriežam gabaliņos zemenes ap 400g (cik vēlas) un 2 banānus. Iemaisam krēma masā. 1/3 glāzē piena uzbriedinam 2 tēj.k želatīnu, tad to uzsildam un izmaisam līdz izšķīst.

Gatavo želatīnu iemaisam desertā un lejam pa trauciņiem, liekam uz vismaz 1 stundu ledusskapī.

Dalīties.

2 komentāru

  1. Natālija Rogova on

    Un atkal mana neuzmanības kļūda,nepieciešams 200g skābais krējums nevis kā receptē 20g 🙂

  2. Līga Rozentāle on

    Viss kaŗtībā, izlabots!<br>Lasīju un jau domāju – diez nevajadzētu vienu nulli pielikt klāt 🙂

Atstāt Ziņu