a dodies pie dabas vai savā dārzā esi nolēmusi uzgrilēt gaļiņu, izmēģini šo recepti! Nataša iesaka pamēģināt uzcept vistas stilbiņus un šķinķīšus. Protams, pirms tam iemarinējot garšīgā marinādē.
Sastāvdaļas:
400g rabarberi
2 ķiplokgalviņas
1 mazā burciņa krievu sinepes
100g kefīrs
paprikas pulveris 1 paciņa
pipari
3 ēd.k medus
2kg vistas lielie stilbi,vai šķiņķi vai stilbiņi
Pagatavošana:
Rabarberus nomizojam,sagriežam,sablenderējam. Pievienojam caur spiedi izspiestus ķiplokus un visas pārējās sastāvdaļas. Visu izmaisam un atstājam uz 3 stundām. Tad cepam uz grila apgrozot līdz gaļa labi mīksta.Vista gatava,kad tā labi nāk nost no kaula. Visgardākā vista ir tikko no grila noņemta. Gaļa ir sulīga, vienkārši garda.
Iesūtīts konkursa ‘Tavs iecienītākais grila ēdiens’ ietvaros
PIEDALIES ARĪ TU!
KONKURSS:
Tavs iecienītākais grila ēdiens >>>
Receptes un bildes vari iesūtīt, sākot no 28.aprīļa līdz 25.maijam (ieskaitot).
Divu interesantāko grila ēdienu autores saņems dāvanā –
Fiskars Fonctional Form nažu komplektu.