Ja esi vistas gaļas piekritēja un vēlies pagatavot putna gaļas šašliku – 1 kilograms vistas gaļas filejas, kuras pagatavošanai vajadzēs ķiploku, sāli, sarkanos piparus pārslās un majonēzi.
Pagatavošana (uz 1kg gaļas):
1) Vienu kilogramu vistas filejas sagriež aptuveni vienādos gabalos (30-40gr.).
2) Tālāk sasmalcina 3-4 daiviņas ķiploka, kas jāapkaisa ar 10gr. sāls un 2gr. sarkanajiem pipariem pārslās. Šis garšvielu maisījums jāsamaisa ar 200gr. Provansas majonēzes.
3) Tagad marinādes masu jāiemaisa sagrieztajā vistas filejā un trauks jānovieto vēsā, tumšā vietā, vēlams ledusskapī. Pēc 2 stundām šašliks ir gatavs cepšanai.
Recepti piedāvā Lage Ko.
1 komentārs
Vai kādam ir pieredze ar zivs gatavošanu uz grila? Vesela vai laša steiki? Kā marinējat?