Vārda dienu svin: Vera, Vaira, Vairis

Marinēti gurķi ķiplokos

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Šī recepte ir savādāka nekā iecienītie marinētie gurķi. Ķiploks dod savu garšu un sanāk ļoti gardi gurķīši. Garša sanāk saldskāba, iesaku pamēģināt!

Vajadzēs:
-gurķus,
-3 ēd.k sāls
-200.gr cukura
-200.gr etiķi 9%
-200.gr eļļas
-1.ēd.k maltos melnos piparus
-100.gr spiesta ķiploka (var likt vairāk)

Pagatavošana:
1)sterilizējam burciņas
2)nomazgājam gurķus
3)sagriežam gurķus gareniski(sanak veselu gurķi uz pusēm,un tad pusi vēl uz 3 daļām)
4)sagrieztos gurķus liekam lielākā bļodā,un beram visu vajadzīgo virsū…atstājam uz 4 stundām
5)gurķus liekam burciņās,un tad lejam pāri marinādi, kura sanākusi no gurķu sulas
6)sterilizējam 10.minūtes
7)skrūvējam ciet vāciņu! Un burkas griežam otrādāk.

Ļoti viegli un garšīgi!

 

Gatavojam krājumus ziemai!

Annas plūmju- zemesriekstu ievārījums

Tīnas gaileņu ieziemošanas recepte 

Marinēti kāposti ar kanēli

Ziemas kārums – marinētas sviesta pupiņas 

Ilzes tomātu-sēņu salāti

Violeti gurķīši? Jā, marinēti aronijās!

Ilzes recepte marinētiem puķkāpostiem

Vasaras garšai ziemā- gaileņu kaviārs

Inas marinētie saldie gurķīši

Ābolu- pīlādžu ievārījums

Sēņu soļanka

Uncle ben’s latviešu gaumē

Lonijas kabaču salāti

Skābēti gurķi un tomāti

Marinēti bumbieri ar pīlādžiem Ilzes gaumē

 

Dalīties.

Atstāt Ziņu