Vārda dienu svin: Pēteris, Pāvils, Pauls, Paulis

Konkurss: Gatavo Zaļi un saņem GreenPan !

Pinterest LinkedIn Tumblr +

E-žurnāls Bon Appetit.lv ar veikalu tīkla RITO atbalstu izsludina konkursu “Gatavo zaļi un saņem GreenPan ! ”

Konkursam var pieteikties ikviens interesents, kurš seko e-žurnāla aktualitātēm jebkurā no vietnēm:

http://www.draugiem.lv/bonappetit

http://www.bonappetit.lv/feeds/posts/default
http://twitter.com/arpodzinu
http://sekoman.lv/Bonappetit 

Atsūti savu veselīga ēdiena recepti, kurā jāizmanto panna un kādai no ēdiena sastāvdaļām ir jābūt zaļā krāsā!
Vēlams receptei pievienot gatava ēdiena vai gatavošanas procesa foto.

Noteikti norādi savu kontaktinformāciju (vārds, uzvārds, e-pasts, telefona numurs, lai uzvaras gadījumā ar tevi varam sazināties par balvas saņemšanu)!

Receptes ir iesūtāmas no 10.janvāra līdz 17.februārim elektroniskā veidā uz e-pasta adresi konkursam@bonappetit.lv.

Katras nedēļas sākumā kāda no iepriekšējā nedēļā iesūtītajām receptēm, kuras pretendēs uz balvu, tiks ievietota žurnālā Bon Appetit.lv

Uzvarētājs tiks noteikts izlozes ceļā 2011.gada 18. janvāri.
Uzvarētāja  vārds tiks paziņots 21.02.2011. interneta vietnēs Bon Appetit.lv
un Rito.lv


Kas ir GreenPan?

Pannas ar tradicionālo nepiedegošo pārklājumu satur politetrafluoretilēnu (PTFE), ir izstrādātas ar perfluoroktanoīdskābi (PFOA) un var izturēt ierobežotu temperatūru – tikai līdz 260°C. Pannas ar PTFE nevar karsēt virs 260°C nenodarot bojājumus pannai; kad tā ir pārkarsēta, izdalās indīgi tvaiki, kas ir kaitīgi cilvēka veselībai.

GreenPan produkti ar jauno patentēto Thermolon tehnoloģiju, kas ir nepiedegošs keramisks pārklājums, atšķiras no standarta pannām ar savu nepiedegošo pārklājumu. GreenPan produkti ir ražoti bez PTFE un PFOA, tie neizdala toksiskus tvaikus, kad tiek pārkarsēti. GreenPan kvalitāti apstiprina vadošo valstu speciālistu sertifikācija (FDA, TÜV, SGS).

 

Dalīties.

2 komentāru

Atstāt Ziņu