Vārda dienu svin: Daiga, Dinija, Dinārs

Kokosriekstu pankūkas ar jāņogām

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lieliska recepte, ar kuru pārsteigt un palutināt savus mīļos. 

Izmanto QR kodu un skati 
receptes sastāvdaļas savā telefonā!

Sastāvdaļas:
1 glāze manna
1 glāze auzu pārslas, der arī rudzu, miežu, kviešu pārslas
2 glāzes kefīrs
1/2 tējk. sodas
1/2 tējk. sāls
3 ēd.k. cukurs vai pēc vēlēšanās
4 mazas vai 3 lielas olas
1 ēd.k. eļļa
2 ēd.k. kokosriekstu sviests (kad kokosriekstu pienu nesakrata, tad buņdžiņas apakšā paliek šķidrums, bet augšā sviests)
2 ēd.k. kokosriekstu skaidiņas
jāņogas

Pagatavošana:
Bļodā bēram pārslas, mannā un kefīru, izmaisam. Ļaujam briest vismaz stundu. Var arī vakarā samaisīt, ielikt ledusskapī un otrā rītā cept.
Kad massa uzbriedusi,iemaisam eļļu, cukuru, kokosriekstu sviestu, skaidiņas, sodu un olas. Kārtīgi izmaisam.
Ar ēdamkaroti lejam uz sausas pannas, kas ir labi sakarsēta, virsū liekam jāņogas, turpinam cept uz mazas uguns zem vāka.
Kad mīkla virspusē apžuvusi un izveidojas caurumiņi, izburbuļojas, tad varam griezt otrādi un apcept no otras puses. Otra puse cepas daudz īsāku laiku, jo pankūka jau ir gandrīz gatava, tik vien kā jāapbrūnina otra puse.

 
 
 
Pankūciņas sanāk diezgan vienādas,skaistas arī bez formiņām.
Tās ir maigas, puffīgas. Kokoss un jāņogas super garšo kopā.
Dalīties.

Atstāt Ziņu