is būs ideāls dārza svētku ēdiens un vienkārši tomātu laika must-have, kura pagatavošanai vajadzēs vien sarīvētu sieru, sviestu, ķirštomātiņus, balzametiķi un medu, kā arī nedaudz sāls.
Pagatavošana:
1. solis – pagatavo mīklu.
![TomatuTarte_1](http://piegalda.lv/wp-content/uploads/2014/04/TomatuTarte_1-300x199.jpg)
Bļodā sajauc miltus ar sarīvētu sieru un samīca ar sviestu. Saveļ bumbā, ietin folijā un uz 30 minūtēm novieto aukstumā.
2. solis – sagatavo tarti cepšanai.
![TomatuTarte_2](http://piegalda.lv/wp-content/uploads/2014/04/TomatuTarte_2-300x199.jpg)
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Apaļā formā ieklāj mīklu un izlīdzina ~ 0,5 cm augstumā. Virsū kārto veselus ķiršu tomātiņus. Cep ~ 25 minūtes.
3. solis – noslēdzošie darbi.
Gatavai tartei pārlej balzametiķa un medus maisījumu un pārber sāli. Dekorē ar bazilika lapiņām.
Iedvesmo:
![](http://piegalda.lv/wp-content/themes/piegalda_new_/img/top-logo-big2.png)
1 komentārs
Mmm, kaut kas neparasts. Jāizprovē!