asaras sezonā ir iecienīti vairāki grila ēdieni, vispopulārākais, protams ir šašliks (klasiskā marinādē). Tā kā šašlika recepte mums nav nekāda īpašā, tad nolēmu iesūtīt nākamās divas mūsu ģimenē iecienītās grila laika receptes – pildītos tomātus (recepti skatīt te) un šo- grilētu papriku delikateses.
Nepieciešams:
paprika (jo krāsaināk, jo skaistāk)
4-5 daiviņas ķiploka
2-3 ēdk. olīveļļas
buntīte pētersīļu
Gatavošana:
Papriku uz grila apsvilina (aukstajā sezonā var arī cepeškrāsnī), līdz miziņa kļūst melna un viegli atdalās. Kad paprika atdzisusi, to nomizo. Uz nakti papriku iemarinē olīveļļā un sasmalcinātos ķiplokos.
Nākamajā dienā to pārkaisa ar rupji sakapātiem pētersīļiem, un ja garšo tad pārklāj ar anšoviem.
Ātri, vienkārši un gardi!
Iesūtīts konkursa ‘Tavs iecienītākais grila ēdiens’ ietvaros.
KONKURSS:
Tavs iecienītākais grila ēdiens >>>
Receptes un bildes vari iesūtīt, sākot no 28.aprīļa līdz 25.maijam (ieskaitot).
Divu interesantāko grila ēdienu autores saņems dāvanā –
Fiskars Fonctional Form nažu komplektu.