Vārda dienu svin: Cecīlija, Cilda

Elmārs Tannis apkopojis savas receptes grāmatā

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Brīnišķīgas receptes” ir grāmata, kurā Latvijā populārais pavārs, restorānu „Čarlstons” un „Pica Lulu” īpašnieks un TV3 raidījuma „Garšu laboratorija” zvaigzne Elmārs Tannis dalās ar savām iecienītākajām receptēm. Pavārgrāmatai ir neierasts formāts – tā sastāv no atsevišķām kartiņām, kas ilustrētas krāšņiem attēliem un papildinātas ar asprātīgiem komentāriem.

Elmārs Tannis kopā ar grāmatu apgādu “Zvaigzne ABC” un apgādu “Jānis Roze” aicina atbalstīt “Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu”. 1 lats no katras Elmāra Taņņa jaunās pavārgrāmatas “Brīnišķīgas receptes” tiks ziedots Bērnu slimnīcas 20. (hematoonkoloģijas) nodaļai.

Elmāra Taņņa pavārmākslu un cilvēciskās īpašības augstu vērtē arī viņa draugi un daudzi sabiedrībā populāri cilvēki, kuri devuši lieliskas atsauksmes, kas ir iekļautas viņa jaunajā pavārgrāmatā. Šeit pievienoti tkai daži:

  • „Kvēle, prasme un spēja aizraut citus ir Elmāra Taņņa vizītkarte,” tā Elmāru raksturo žurnāla „IEVAS Virtuve” redaktore Agnese Meijere.
  • „Manā acu priekšā ir Elmāra platais smaids un šauri piemiegtās acis, un es zinu, ka tūlīt, tūlīt sekos Elmāra kārtējais jociņš vai kāds cits „pigors”. Bet tikpat labi mēs varam sēdēt tukšā kafejnīcā svētdienas rītā un nopietni izrunāties par dziļām un dvēseliskām lietām. Un vai tas ir mūsu ģimeņu laivu brauciens, vai kāda mājas ballīte, kur pannas tiek izmantotas kā ģitāras un mēs neapturami visu vakaru aurojam „Rolling Stones” dziesmu „pleased to meet you, hope you guess my name..”, vai kāds tematiskais seminār-vakars „Garšu laboratorijā”, kad vēderā vairs nav vietas, bet tiek nesti arvien jauni un jauni gardumi…,” tā par Elmāru Tanni saka grupas „Prāta Vētra” solists Renārs Kaupers.
  • „Elmāru pamanīju PICA TV laikos, pat īsti neatceros kā sauca raidījumu un ko tur darīja, bet atceros šo puisi – priecīgu, asprātīgu un maķenīt dullu. Kad iepazinos personiski, Elmārs puspajokam teica, ka esot ieradies Latvijā, lai latviešiem iemācītu, ka  bez rasola un kartupeļiem ar miltu mērci un karbonādi, var vēl kaut ko  garšīgu pagatavot. Tagad jāatzīst, ka viņš savu ir panācis – latvietis ēd rukolu un artišoks viņam arī vairs nav zvērs. Domāju, ka Elmāra grāmatai ir jābūt katrā virtuvē, kaut vai tāpēc, lai uzlabotu omu pelēcīgā dienā,” atzīst TV un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece – Gavare.
Dalīties.

Atstāt Ziņu