Vārda dienu svin: Sergejs, Svetlana, Lana

Ātrais variants vakariņām- maltās gaļas mērce

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pārnākot mājās no darba, kad vakarā vairs negribas ilgi pie plīts stāvēt vai arī pusdienās vajadzīgs kas aši pagatavojams, maltās gaļas mērce ir ideāls variants. Nataša piedāvā savu recepti:

Uz pannas nelielā eļļas daudzumā apcepam 1 vidēja lieluma sīpolu, kas ir smalki sagriezts.

Kad sīpoli jau apcepti zeltaini brūni, tad pievienojam 300 g malto gaļu.

Visu sautējam uz nelielas uguns, pievienojam uz smalkās rīves sarīvētu 1 vidēja lieluma burkānu.

Turpinam sautēt un pa to laiku noblanšējam 4 nelielus tomātus, noņemam mizu un sagrieztus pievienoajm pannā.

Pievienojam garsvielas,maisam,sautējam līdz viss ir viendabīgs un pēc garšas gatavs.

Kad jau gatavs pievienojam 200ml saldo vai skābo krējumu, izmaisam un pasautējam 5 minūtes.

Mērcīte gatava, varam pasniegt ar sev tīkamu ēdienu.

Dalīties.

1 komentārs

Atstāt Ziņu