Sastāvdaļas:
-200g biezpiens
-1 deserta karote sviests istabas tempertūrā
-ap 50g siers sarīvēts uz smalkās rīves
-nedaudz sarkanā paprika
-dilles apviļāšanai
-sāls pēc garšas
– 1 liela ķiplokdaiviņa
Pagatavošana:
Biezpienam pievienojam sviestu un putojam līdz izveidojas krēmīga masa. Iemaisam sieru,ķiploku izspiestu caur spiedu un papriku. Liekam ledusskapī, lai masa sacietē.
Gatavo masu ņemam un veidojam bumbiņas,kuras apviļājam sasmalcinātās dillēs.
2 komentāru
Kad pie receptes izlasu, ka tās autore (vai vismaz tālāk devēja) ir Nataša,zinu, būs labi un garšīgi. Paldies, par idejām! 😉
Pilnīgi Tev piekrītu,Rasinja, man arī patīk Natašas receptes. Jau daudzas esmu izmēģinājusi un nekad neesmu vīlusies, vienmēr sanāk labi un garšīgi! Viņai tiešām ir talants!