ienreiz pamēģināsiet, gribēsies vēl un vēl! Lieliska uzkoda, kuras gatavošanā var iesaistīt gan lielus, gan mazus.
Nepieciešams:
1-2 pakas Santa Maria Tex-Mex tortillu (atkarībā no kompānijas lieluma)
200 g krievijas siera
100 g rīvēta puscietā vai cietā siera
100 g sviesta
4-5 ēd.k. tomātu pastas vai tomātu mērces
zaļās olīvas (var arī melnās)
zaļumi
Pagatavošana:
Te nu var ļauties improvizācijai. Ņemot tortilla pamatni, ieziež ar nedaudz sviesta, pārkaisa ar abu veidu sieriem, uzber ripiņās sagriezts olīvas. Ņem nākamo tortillu, ieziež ar tomātu pastu, pārkaisa ar Krievijas sieru un zaļumiem. Tā turpina līdz visas tortillas sagatavotas.
Grilam jābūt izkurinātam. Sagatavoto tortillu liek tieši uz grila restītēm vai arī uz folija, kas novietots virs restītēm. Cep pāris minūtes, līdz siers ir izkusis un tortillu maliņas sāk nedaudz celties uz augšu un var redzēt, ka tās paliek kraukšķīgas.
Griež gabaliņos un liek uz liela šķīvja. Garšīgas gan siltas, gan aukstas. Garšo gan lieliem, gan maziem.
Iesūtīts konkursa ‘Tavs iecienītākais grila ēdiens’ ietvaros.
KONKURSS:
Tavs iecienītākais grila ēdiens >>>
Receptes un bildes vari iesūtīt, sākot no 28.aprīļa līdz 25.maijam (ieskaitot).
Divu interesantāko grila ēdienu autores saņems dāvanā –
Fiskars Fonctional Form nažu komplektu.