Vārda dienu svin: Lilija, Liāna

Noteiktas Photoderm MAX SPF 50+ krēmu ieguvējas

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ēdz teikt, ka domām ir liels spēks. Ja ņem vērā to, cik daudzas no jums vēlas iegūt un izmēģināt jauno BIODERMA Photoderm MAX SPF 50+ DRY TOUCH saules aizsargkrēmu un cik daudzas no jums gaida vasaru un saulīti, atliek secināt, ka īsto saules pelžu laiks ir tepat aiz stūra.

Šoreiz veiksme piedalīties testā tikusi:

Dacei Baltiņai, kura izmēģinās Photoderm MAX SPF 50+ DRY TOUCH saules aizsargkrēmu

Rūtai Ķirsei-Ķiršai, kura izmēģinās Photoderm MAX SPF 50+ DRY TOUCH tonēto aizsargkrēmu

Daigai Bokumai, kura izmēģinās Photoderm MAX SPF 50+ DRY TOUCH tonēto aizsargkrēmu

Ar laimētājām sazināsimies personīgi!

BIODERMA radītāji nemitīgi pēta un meklē arvien jaunas vielas un formulas, kas palīdzētu atveidot, aizsargāt, aktivizēt un atjaunot ādas bioloģiskos procesus, lai tā funkcionētu kā veselīga āda. Tāpat nemitīgi tiek pētīti klientu paradumi. Tādējādi BIODERMA ādas kopšanas līdzekļu radītāji noskaidrojuši, ka viens no būtiskākajiem faktoriem, kas ietekmē, piemēram, saules aizsargkrēma lietošanas biežumu, ir tā tekstūra.

Jau sen pagātnē ir laiks, kad saules aizsargkrēmi bija biezi, balti un taukaini, veidojot uz sejas gluži vai masku. Mūsdienās ražotāji ievieš arvien jaunas un jaunas tekstūras, kuras tiek pielāgotas ādas tipu un klimata īpatnībām. Tā arī BIODERMA jaunumi Photoderm MAX SPF 50+ DRY TOUCH krēms un tonētais krēms ir saules aizsarglīdzekļi ar īpaši vieglu, matējošu tekstūru, kas ir piemērota visiem ādas tipiem, it īpaši kombinētai vai taukainai ādai, un lieliski pielāgota mitram klimatam. Tā nekavējoties saplūst ar ādu un nodrošina sausas ādas sajūtu, pieskaroties. Āda ir matēta, bez taukainas kārtiņas un baltām joslām. Tonētais krēms ar zeltaino nokrāsu izlīdzina sejas krāsu un apslēpj ādas defektus.

Pateicoties ekskluzīvai anti-UVA/anti-UVB dermatoloģisko filtru kombinācijai, Photoderm MAX SPF 50+ DRY TOUCHnodrošina optimāli līdzsvarotu ādas virsmas aizsardzību pret UV starojumu (saules apdegumu, saules alerģiju u.c.) apvienojumā ar iekšēju bioloģisko aizsardzību – ekskluzīvo Cellular Bioprotection® patentu. Šis patents aktivē dabiskās aizsargspējas, aizsargā šūnas un novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos.

Photoderm MAX SPF 50+ DRY TOUCH ir fotostabils un ūdens noturīgs, bez smaržvielām un parabēniem un neveicina poru aizsprostošanos.

 

 Piedāvā:

 

“Kad āda cieš, tad līdztekus ārstēšanai ir jāiemāca tai atgūt dabiskās, bioloģiskās funkcijas,” – tā ir LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE BIODERMA dibinātāja, farmaceita un biologa Žana Noela Torela pārliecība. Tā iedvesmo radīt produktus, balstoties uz principu „BIOloģija DERMAtoloģijas labā”.
BIODERMA produkti atveido, aizsargā, aktivizē un atjauno ādas bioloģiskos procesus, lai tā funkcionētu kā veselīga āda.
Pateicoties šai inovatīvajai pieejai, mēs esam panākuši ādas panesības uzlabošanos, pastiprinot ādas spējas pretoties vides negatīvajai ietekmei, garantējot dermatoloģisku drošību. BIODERMA izvēlas vistīrākās aktīvās vielas, dodot priekšroku tām, kuras sastopamas ādā.
BIODERMA piedāvā vairākas produktu līnijas atbilstoši katra ādas bioloģiskā tipa īpatnībām, un balstoties uz īpašiem patentiem.

Dalīties.

Atstāt Ziņu