Vārda dienu svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Яйца судьбы. Наша Russia.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ja ir vēlme paskatīties ko atslodzei un netiek pelts krievu kino, tad šī būs pašā laikā. Stāsts ir par to, kā Rovšans un Džumšuts ierodas no Čučukistānas nelegāli Maskavā, kur brigadiera Ļoņas uzraudzībā aizsāk superdārgu remontu pie kāda oligarha, kuram ļoti slepenā seifā glabājās zelta “likteņa olas”. Jautrība sākas, kad Ļoņa atstāj Rovšanu un Džumšutu oligarha namā vienus un viņi pa tv ierauga, ka viņu mīļais brigadieris it kā cietis avārijā un nogādāts slimnīcā kā “nezināma persona”, jo līdzi nav bijis personu dokumentu, galvenie varoņi dodas meklēt Ļoņu lai viņam atdotu dokumentus pa ceļam radot kuriozas situācijas un neiedomājamu haosu. Lai arī pati neesu Naša Raša cienītāja, filma patika, varēju pasmieties un uz laiku aizmirst par ikdienas rūpēm, tiesa vietām humors ir mazliet jēls, bet ja uz to piever acis, tad ir okey.

Dalīties.

4 komentāru

  1. Filmu noskatījos,man patika! Salīdzinot ar citiem krievu kīno, ļoti kvalitatīvs un pielīdzināms jau Holivudas kīno kvalitātei! Aktieri spēlē nevainojami,it īpaši Džumšuts un Ļoņa. Ja gribas kaut ko uzjautrinošu, tad iesaku noskatīties! 🙂

  2. Manuprāt, viena no vājākajām pēdējā laika komēdijām, kurai nav nekāda sakara ar kvalitātīvo šovu ,,Naša Raša". Jēli joki, stulbs stāsts. Un es te nespļaudos, lai izlādētu niknumu. Man patīk komēdijas, patīk šis šovs un Comedy Club, bet filma ir nezidevusies.

Atstāt Ziņu